Kırkarmut Şehit Er Ahsen Budak İlkokulu

Öğrenci :50

Vizyon: İlköğretim çağındaki her Türk çocuğunu , milletin kültürel, manevi ve demokratik değerlerini benimsemiş, Atatürkçü, bilimsel düşünceyi rehber edinmiş, ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Demokratik, çağdaş , Atatürkçü bir yaklaşımla teknolojiyi takip eden seçkin bir eğitim kurumu olmak ve ilkokul çağındaki bütün öğrencilerimizin, bilgili becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve her Türk çocuğunun; dünü tanımasını, bu günü öğrenmesini, yarını paylaşarak nitelikli insanlar olarak yetişmelerini sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:50-15:00
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Lojman: 1 - SOBALI
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 262 574 02 98

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://kirkarmutio.meb.k12.tr

Adres - Sucuali Köyü Merkez Mevkii No59 Kandıra/KOCAELİ

Yerleşim Yeri - Sucuali Köyü Merkez Mevkii No59 Kandıra/KOCAELİ

Adres - Sucuali Köyü Merkez Mevkii No59 Kandıra/KOCAELİ

Ulaşım İL VE İLÇEYE BELİRLİ SAATLERDE ARABALAR KALKMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 40 KM İLÇE MERKEZİNE İSE 10 KM UZAKLIKTADIR.